Facturen en offertes

Je hele facturatieproces overzichtelijk georganiseerd en geautomatiseerd. Aangepast naar je eigen huisstijl maak je gemakkelijk offertes en facturen, maar ook orderbevestigingen, pakbonnen, creditnota's en herinneringen.

Simpele facturatie

Je hele facturatieproces overzichtelijk geautomatiseerd en georganiseerd. Aangepast naar je eigen huisstijl maak je gemakkelijk facturen en ofertes, maar ook orderbevestigingen, herinneringen, pakbonnen en creditnota's.

Bekijk facturatie demo video

Offertes

Een duidelijke offerte maken kost tijd, maar is essentieel voor nieuwe inkomsten voor je bedrijf. Dankzij Facturatie Office zijn je offertes zo gemaakt en zien ze er professioneel en overzichtelijk uit. Je hebt ook een helder overzicht van alle verloren of gewonnen offertes en je wordt op de hoogte gebracht als er een offerte opgevolgd moet worden. Zo kun je in Facturatie Office ook een creditnota maken of een factuur maken.

Eigen huisstijl

Je factuur, creditnota, offerte of pakbon is het visitekaartje van je bedrijf. Met Facturatie Office heb je een ruim assortiment stijlsjablonen en opmaakfuncties tot je beschikking. Zo kan je met je eigen logo en in je eigen herkenbare huisstijl communiceren met de klant en straal je professionaliteit uit.

Direct facturen sturen per e-mail

Verstuur je facturen en andere documenten direct als PDF-bestand. Voeg eventuele bijlagen toe of stuur een kopie naar je eigen (of een ander) e-mailadres. Daarnaast kan je makkelijk alle e-mail templates aanpassen naar je eigen voorkeur.

Direct online facturen betalen

Met de ‘betaal nu’-knop in je factuur maak je het betalen makkelijker voor de klant. En daardoor word je zelf ook sneller betaald. Je klanten kunnen direct online betalen als ze een factuur ontvangen. Daarnaast kan de klant zelf de betaalwijze kiezen: Credit Card PayPal of iDeal.

Automatische facturering

Bespaar nog meer tijd met de automatische periodieke facturen. Je kunt de cyclus op jaarlijks, maandelijks of wekelijks zetten, waarna de klant automatisch wordt gefactureerd over het gekozen tijdsvak. Alles geautomatiseerd met één druk op de knop.

Automatisch betalingsherinneringen sturen

Een openstaande factuur, die niet op tijd betaald is? Met Facturatie Office stel je makkelijk betalingsherinneringen in en zie je welke klanten achterlopen op de betalingen. Met een automatisch betalingsherinnering worden ze hierop geattendeerd, en blijf jij op de hoogte van de betaalstatus. Bekijk hier ons voorbeeld betalingsherinnering.

Multi valuta ondersteuning

Factureren in euro, dollar, pond en elke andere valuta. Onze software berekend automatisch de huidige wisselkoers.

Meertalige ondersteuning

Facturatie Office is, met al haar functies, de ideale facturatie-oplossing voor het (inter)nationale bedrijfsleven. De administratie software is beschikbaar in veel verschillende talen met lokale ondersteuning, maar facturen zijn ook te versturen in de taal van jouw voorkeur. Spreek alle talen met Facturatie Office!